Naiset

Naiset

Tervetuloa joukkoomme!

TVS-Tenniksen Naisjaosto tarjoaa tennistä pelaaville yli 18-vuotiaille naisille lukuisia pelimahdollisuuksia, valmennusta ja tilaisuuden osallistua sarjatennikseen. Jarkko Nieminen Areenalla pelaamme sekä kaksin- että nelinpelejä. Peliryhmät on muodostettu jokaisen tasolle sopiviksi, lue lisää kohdasta Peliryhmät. Peliryhmien aikataulut koostetaan hieman ennen syys- ja kevätkauden alkua. Ole yhteydessä hyvissä ajoin ennen kauden alkua! TVS tarjoaa lisäksi valmennusta arkipäivisin, lue lisää kohdasta Aikuisvalmennus.

TVS-Naisjaostolla on pitkät perinteet 1970-luvulta alkaen. Naispelaajien määrä on kasvanut ja erilaiset peliryhmät ovat toimineet jaoston perustamisesta lähtien.

Sarjatennis

Seniorisarjatennikseen kaudella 2022-2023 osallistuvat:

N45 SM Katariina Haavisto, Nina Kemppainen 
N55 SM Rauni Kaskenviita. Taina Mattila, Ulla Suvanto
N60 1.div. Kaarina Remes, Rauni Kaskenviita, Ulla Hakala, Ulla Suvanto, Somsri Teppo
N70 SM Ritva Kunnas, Mailis Äyräs, Tuula Kuntsi, Kaarina Remes

Tapahtumat ja seuraottelut

Naisjaosto järjestää erilaisia tapahtumia vuoden aikana. Perinteeksi on muodostunut Naisaction-tapahtuma kesäkuussa ulkokentillä ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat pelaajat. Muista ajankohtaisista tapahtumista saat tietoa nettisivuiltamme.

Seuraotteluita pelataan vuosittain Maarianhaminan MLK:n kanssa. Vierasottelu pelataan Maarianhaminassa kesäkuussa ulkokentillä ja kotiottelu syksyllä Turussa sisäkentillä. Ystävyysottelu raumalaisten naispelaajien kanssa pelataan elokuussa vuorovuosina Turussa ja Raumalla.

Terveisin, 
Kaarina Remes
puheenjohtaja
040 522 6388

remes.kaarina@gmail.com