Valmennus ja treenaaminen

Valmennus ja treenaaminen

Aikuisten treeniryhmät
TVS-Sulan treeniryhmissä käy viikottain kymmeniä pelaajia. Treeneihin sitoudutaan pääosin puoleksi vuodeksi kerrallaan. Treeniryhmiin voivat osallistua kaikki TVS-Sulan jäsenet. Treenejä järjestetään niin kilpa- kuin harrastepelaajillekin.

Juniorien treeniryhmät

Tähdet: Sulkiskoulu 6-12-vuotiaille aloitteleville pelureille. 3.9.-26.5. Syvälahden koululla sunnuntaisin 13:30-15:00. Sulkiskoulussa tutustutaan sulkapalloon monipuolisesti liikkuen ja leikkien.

Virtuoosit (UUSI RYHMÄ ALKAA): Treeniryhmä 12-16-vuotiaille tai muuten jo hieman enemmän pelanneille. Treenit 7.1. alkaen sunnuntaisin 16:15-17:45 Jarkko Nieminen Areenan huippuolosuhteissa. Opetellaan monipuolisesti lajin perustaitoja niin lyöntien, kuin liikkumisenkin osalta.

Turun Sulan ryhmät: TVS-Sulka ja Turun Sulka tekevät yhteistyötä juniorivalmennnuksen saralla. Yhteistyön ansiosta junioreille on tarjolla nyt entistä enemmän vuoroja. Alla TuSu:n ryhmät, joihin myös TVS:n pelurit voivat osallistua.

Juniorit 1 (täynnä): 25.8.-17.5. Harjoitukset perjantaisin Aunelan palloiluhallissa 18.30-19.30. Juniorit 1 on tarkoitettu 8-13-vuotiaille sulkapalloa aloitteleville tai jo vähän pelanneille junnuille. Ryhmässä tutustutaan lajiin ja opetellaan perustekniikoita (lyönnit, liikkuminen, säännöt). Pelitaitojen karttuessa mahdollisuus jatkaa junioriryhmään 2. (Turun Sulan valmennus)

Juniorit 2 (täynnä): 22.8.-14.05. Harjoitukset tiistaisin Nunnavuoren palloiluhallissa. Juniorit 2 on tarkoitettu yli 13-vuotiaille ja hieman edistyneemmille pelaajille.  Ryhmässä tutustutaan sulkapalloon, opetellaan perustekniikoita (lyönnit, liikkuminen, säännöt) ja kehitetään peruskuntoa kehittäminen lajinomaisin harjottein. Pelitaitojen lisääntyäessä on mahdollisuus jatkaa kilparyhmään. (Turun Sulan valmennus)

Kilpajuniorit: 21.8.-13.05. Harjoitukset maanantaisin Aunelan palloiluhallissa. Kilparyhmä on tarkoitettu lajia pidempään harrastaneille pelureille, joilla on intoa kehittää omaa osaamista ja kuntoa myös omatoimisesti. Ryhmän pelaajat käyvät Lounasulan tai alueen seurojen järjestämissä kilpailuissa. (Turun Sulan valmennus)

Kurssit
TVS-Sulka jäljestää kursseja ja leirejä useamman kerran vuodessa. Kursseille ja leireille voivat osallistua kaikki halukkaat - osallistuakseen ei tarvitse olla TVS-Sulan jäsen. Jäsenenä pääset mukaan kuitenkin jäsenetuhintaan!

Valmennus
TVS-Sulan toiminnassa on mukana myös ammattivalmentaja Olli Jalamo. Olli on tyypillisesti mukana seuran kursseilla ja leireillä. Lisäksi Ollin yksityis- ja pienryhmävalmennukset ovat erittäin suosittuja!

Kaikki ilmoittautumiset osoitteeseen: tvssulka@gmail.com.